Thursday, March 16, 2017

Happy Birthday Papa







Happy Birthday to my Daddy. Special order cake at my friends Membakeries. The Mercedes design was created by me and my sister for special present to daddy. Very nice cake and so delicious. Here i wishes and dedicate to my daddy - i hope you will successful life together with family, rich and happy joyful (Insyallah) and a very good healthy life. We love you so much Papa.

Tuesday, March 14, 2017

Miko and Mawar


Happy day to all bloggers. Today i just want share a bit story of my aggressive lovely pet "Bengals". The female cat (Marble pattern) that was name "Mawar". Everyday she always says bye2 to me when i want go to work. She loves me. She can smell jealousy when i hug "Miko" the male Bengal spotted. Miko is a tough body ever. He like to play inside the house. He always running out the entire home. I love them so much.. Feels like my own baby.. Be a good girl and be nice boyyy..

Wednesday, March 8, 2017

Selamat Hari Wanita Sedunia

Berkesempatan ini aku ingin mengucapkan Selamat Hari Wanita Sedunia kepada Mama, kakak, era, makcik2, rakan2 yang aku kenali.



Sunday, March 5, 2017

International Kite Festival 2017






International Kite Festival yang berlangsung di Bukit layang-layang Pasir Gudang. Time ni aku pergi hari ahad last day Festival 26 Februari 2017. Lagi pon kurang sesak sikit. Maklum lah, budak2 tengah sekolah. Tiap kali aku datang angin xde.. fedup dan menyesal pon ada. At last, aku tunggu kat kereta. huhu.. lepas setengah jam, baru lah banyak layang2 terbang.. time tu lah satu pusingan bukit layang2 aku tawaf..


Saturday, March 4, 2017

2017

Good day semuaa..

Lama menghilang.. Ramai yang dah tak menulis karangan SPM yg berjela panjang nya..
Ramai yg suka guna Facebook, Insta dan tweeter sekarang. Mudah dan ringkas. senang nak
mencari followers yg ramai.

So, apa yg terjadi pada tahun2 sebelom nya??
It's just history of my life.

Apa yg aku nk kongsikan nanti, mungkin hanya gambar dan sedikit penerangan untuk kalian tengok.
Cukup hanya menceriakan blogspot ini..